109. YIL DÖNÜMÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Genel 18/03/2024 13:58

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Artvin Çoruh Üniversitesinin, AÇÜ Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde Artvin Ayhan Şahenk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında Anadolu’dan Çanakkale’ye isimli proje kapsamında Çanakkale Şehitliği’nden Artvin’e gönderilen toprak öğrenciler tarafından Artvin Valisi Cengiz Ünsal’a takdim edildi.

Kompozisyon yarışmasında birinci olan Sosyal Bilimler Lisesi’nden ‘Ağır bir zafer’ adlı eseriyle Tuğba Temiz’e, ikinci olan Artvin Fen Lisesi öğrencilerinden ‘Şehit Kızı Nuriye’ye Mektup’ adlı eseriyle Nida Erdemir’e, üçüncü olan Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden ‘Biz yazdık’ adlı eseriyle Kahraman Kürşat Yerli’ye Vali Ünsal tarafından ödülleri verildi.

Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan oratoryo ve tiyatro gösterisi sinevizyon gösterisi eşliğinde sergilendi.

Program günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.